• Novo
Miabella ženska 2-Karatna T. G. W. osmougaona i TRILIANT-rezana Rosa Bijela stvorila je zaručnički prsten od Moissanite Sterling srebra od 3 kamena

Miabella ženska 2-Karatna T. G. W. osmougaona i TRILIANT-rezana Rosa Bijela stvorila je zaručnički prsten

Stupnjevi:
KM 153.50

Iznos
Tova je dostupna

Gledajte kako se rumeni od slave dok joj darujete ovu Miabella DEW kreiranu Moissanite zaručnički prsten od 3 kamena. Izrađen u sjajnom srebru, ovaj lijepi prsten ima jedan osmougaoni, bijeli kreirani Moissanite dragi kamen (5 x 5 mm) sa dva triliant-rezana bijela stvorena Moissanite dragog kamenja (8 x 6 mm) sa obje strane središnjeg kamena. Poliran do briljantnog sjaja, ovo je savršen komad nakita koji joj obećava prelepu zauvek. Izrazite svoju bezuslovnu ljubav ovim izuzetnim vereničkim prstenom. Izrađen u Sterling srebru. 2-3 / 4 t.g.W. DEW stvorio Moissanite dragi kamen. Rosa stvorio Moissanite dragi kamen veličina : (5x5mm)(8x6mm). Rosa stvorio Moissanite dragi kamen rez : Osmougao i Trilliant. Postavka Zupca. 3-Kameni Prsten. Visoka završna obrada-završena visokim lakom za dodatni sjaj i sjaj. Upakovano do savršenstva-sa Miabelom dobijate više od sjaja jer su svi naši komadi upareni sa krpom za poliranje i garantnom karticom umotani u zadivljujuću kutiju za poklone. Bezvremenski klasici-prihvatanje najnovijih stilova važno je za Miabellu, ali njihovo pretvaranje je naš cilj. Možete pronaći elegantne klasike po cijeni pristupačnoj za sve džepove!. Globalno Zanatstvo-Miabella je vrhunac više od 40 godina iskustva u proizvodnji i dizajnu. Naši gemolozi, dizajneri i kupci putuju svijetom kako bi dobili visokokvalitetne dragulje i inovativnu inspiraciju za svaki komad. Miabella fine jewelry imao je jedinstven komad za svaki stil. Miabella garancija-miabella garantuje da sav nakit koji prodajemo zadovoljava najviše standarde i da je logo marks proizvodi visokog kvaliteta, vrhunska inspekcija, vrhunski materijali i zapanjujuće vrhunska konstrukcija i dizajn. Svi materijali su certificirani tačni u skladu sa standardima Odbora za budnost draguljara. 100% zadovoljstvo zagarantovano-naš veoma posvećen tim za brigu o korisnicima uvek rado pomaže, ako je potrebno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.