• Novo
Ženski Vještački Dijamant Dugi Rukav Otvorena Košulja Za Rame Bluze Vrhovi

Ženski Vještački Dijamant Dugi Rukav Otvorena Košulja Za Rame Bluze Vrhovi

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

DYMADE ženski Top dolazi u opuštenom i lepršavom kroju koji se labavo i udobno zavija na vaš okvir. Rastezljiv i udoban materijal omogućava maksimalnu fleksibilnost i komfor. Dolazi u laganom i prozračnom materijalu koji vas održava hladnim i svježim dok obavljate svoj dan. Tako ga je lako upariti sa farmerkama, šortsom, suknjama ili jeggings za moderan izgled ove sezone. . Sadržaj paketa : 1 x Top. Prepoznajte našu trgovinu " FSTL.LTD". Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo sa našim mogućnostima i pretražite "DYMADE" za više naših proizvoda. Vrući Vještački Dijamant. Otvori Rame. Osnovni Stil. Ženski Vrh Za Slobodno Vrijeme. Nemaran & Dnevno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Plaža Neophodna

KM 10.49

Dobro došli na berzu, nadam se da ćete imati dobru kupovinu!Ženski Novi ovratnik sa dugmadima modni Print 3 / 4 rukavi Retro Print TShirt Slim Top Casual Tops Please provjerite tabelu vel

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.