• Novo
Kate i Laurel Sylvie Možete me zvati Doug, u njemu sam uokviren platnu zidnu umjetnost Creative Bunch Studio, sivom, hidratnom pseću umjetnost za ured

Kate i Laurel Sylvie Možete me zvati Doug, u njemu sam uokviren platnu zidnu umjetnost Creative Bunch

Stupnjevi:
KM 22.50

Iznos
Tova je dostupna

Možete me zvati Doug, ili Duggie ili D Master CODE, što god više volite. Imate problema sa računarom koji ne možete riješiti, dobro da sam ovdje da pomognem. Mogu nositi sve što baciš na mene, osim ako se ne bavi macom, onda sam napolju. Gdje je vaš ured, kreativni gomili studio stvorio savršenu uredsku umjetnost za vaš prostor. Dodajte jednu ili više životinja na zidove kako biste stvorili najneojnije ćudljivo okruženje. Uokvireno u SAD-u u Waunakee, Wisconsin, ovo plutajuće platnena umjetnost bit će zadovoljstvo gledati svaki dan u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, rasadnici ili bilo kojoj sobi u kući. Ovaj umjetnički print čini i odličan poklon za rođendane, praznike ili zabave za zagrijavanje kuća. Odštampano na platnu umotane na galeriju i uokvirene laganim stirusnim okvirom, ova zidna umjetnost ima dva vješalica već pričvršćena na MDF nazad za jednostavan zidni ekran. Vanjske dimenzije su 24 inča za 18 inča za 1,63 inča. Ispiši naziv : "Možete me zvati Doug, ja sam u njemu" Whimsical platnena zidna umjetnost : smiješna životinjska umjetnost na uokvirenom platnu opremljene visokokvalitetne galerije. Dimenzije ekrana su 18 inča za 24 inča. Kvalitetni materijali : Štampano sa UV otpornim mastima za pružanje povećane trajnosti i otpornosti izblijedjeli. Jednostavan za visinu : okvir je izrađen vrhunskim laganim polistirenom i ima vješalice sa metalnim pile već pričvršćenim na leđa. Lokalno uramljeno : Galerija zamotana platno je ispisana i ruka uokvirena u Waunakee, Wisconsin, SAD domaćih i uvoznih dijelova. Umetnik dizajniran : Ispis "Možete me zvati Doug, ja sam u njemu" © 2020 Kreativni gomili studio.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.