• Novo
Marmont Hill Sivi kaktus uokviren zid umjetnost, 12,00 1,50

Marmont Hill Sivi kaktus uokviren zid umjetnost, 12,00 1,50

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Izdvojeno je ovdje lijep izbliza šiljastih kaktusa, očito se zalaže na suncu uprkos siru. Postavlja savršenu ravnotežu tišine i raspoloženja koja bi to učinila ključnom tačkom u bilo koju sobu. Ovaj je komad ispisano na visokokvalitetnom arhivskom papiru i profesionalno ručno uokvireno. Sa uključenim kukama za ugradnju na zid, ovaj umjetnički akcent spreman je prekinuti se čim dostigne vaša ulazna vrata. Marmont Hill Sivi kaktus uokviren zid Art : vrh kvalitete Giclee Ispis na arhivskom papiru visoke rezolucije. Ručno režene ivice. Visokokvalitetni izdržljivi neplatni okvir. Završeno pod pleksiglasom otporno na rasipanje. Stiže spremno za objesiti. Uključuje potvrdu o autentičnosti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 0.67

20x16 crna uramljena štampa pod nazivom "Premlaćivanje II " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava sobu i sa samo nekolik

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.