• Novo
Premium keramički disk kočni jastuk za kočnicu ET Advanced FITS: Hyundai Sonata, Sonata Hybrid; KIA OPTIMA 2.4L, OPTIMA 2.4L HYBRID - ID

Premium keramički disk kočni jastuk za kočnicu ET Advanced FITS: Hyundai Sonata, Sonata Hybrid; KIA OPTIMA

Stupnjevi:
KM 87.75

Iznos
Tova je dostupna

Sljedeća vozila su kompatibilna sa : 2015 Hyundai Sonata Hybrid 2011-2014 Hyundai Sonata Sve trime 2016 Kia Optima 2.4 L Hybrid 2015 Kia Optima 2.4 L 300 mm rotor 2011-2014 KIA OPTIMA 2.4 L Samo performanse KE sistemi? Keramička formula dat će vozačima mogućnost kočenja, brže i duže zbog svog većeg i dosljednog koeficijenta trenja. To takođe znači da će kočnica moći održati bez kočenja na veću temperaturu. Za vreme? Hladno? Uvjeti Kočioni sustav će također moći nastupiti na dosljednoj osnovi. U svijetu okoliša i općeg zdravlja na umu, svi su sistemski jastučići za javni jastučić izrađeni su sa 100% azbestnim materijalima i ispunjava 2021 nacionalni standardi sigurnosti materijala. Značajke Svaka kočna ploča također se tretira s termoskopčenim i pozitivnim postupkom oblikovanja. Ovi procesi pomažu u nižem odmoru i osiguravaju konzistentniju karakteristiku u vijekovima kočnog jastučića. Sve ultra mile napredne keramičke jastučiće za keramičke kočnice dolaze s dvostrukom gumenim štitnjama. Shims funkcioniraju kao tampon između klipa kalibra i kočne ploče za stražnju ploču. Drugo, oni djeluju kao apsorbiran vibracijama, što će smanjiti opremu za buku.oem i garanciju? Savršeno opremanje, bez problema, i bez GASSLE OGRANIČENOG OGRANIČENIH ŠUMA - Dvo-gumene podloge smanjuje vibraciju bez pukotine - Termo Sc Orched proces pomažu u smanjenju prekida zalogaj kočnice, dugi život? Slotovi i krovne ivice karakteristike poboljšavaju ujed kočnice, produžava jastučić za život i smanjuje buku. * Molimo provjerite aplikaciju za kompatibilnost s kapper Svehicle - Provjerite opis premium keramičke disk kočnice za kočnicu za kočnica ET Advanced FITS : 2011 2012 2013 2014 Hyundai Sonata, 2015 Sonata Hybrid; Kia Optima 2.4 L, 2016 OPTIMA 2.4 L HYBRID - ID1444 (zamjenjuje dio # MKD1444).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.