• Novo
Monster High Frankie Stein Modna lutka sa plavom i crnom prugaste kose, priborom i kućnim ljubimcem

Monster High Frankie Stein Modna lutka sa plavom i crnom prugaste kose, priborom i kućnim ljubimcem

Stupnjevi:
KM 17.44

Iznos
Tova je dostupna

Škola se vraća na sednicu, a čudovište visoki gromovi se pojavljuju u stilu vreska-tastično! Frankie Stein lutka potkoljenica niz čudovište visoke hodnike na elektrificirajućim modi s pletenom suknjom, munjom vijčane bluzom i prsluk s detaljima. Njihov čudan-fenomenalni izgled je kompletan s Chunky platformnim tenisirima, boreperifičkim dodacima i detaljima protetske noge i uboda koji slave svoj jedinstveni stil. Uzmite Frankie Stein Lull-ov pogled na sljedeću razinu sa naponskim jaknom i elektrificirajućim dodacima. Osim toga, nadahnite spooktakularno pripovijedanje sa svojim jezivim slatkim kućnim psom, Watzie! Lutka ne može biti sama. Boje i ukrasi mogu varirati. Škola se vraća na sednicu, a čudovište visoki gromovi strše hodnike u Screa-Tastično stilu!. Frankie Stein Lull nosi elektrificirajuću modu s pletenom suknjom, bluzom od munje i zastrašenog bluza i zastrašujućih šik. Gore-Geous Detalji uključuju tenisice na platformi, lančane naočale, minđuše i kosu. Uzmite Frankie Stein Lull-ov pogled na sljedeću razinu sa naponom sa jaknom za varsist i freak-fab dodatnu opremu, poput ruksaka u obliku munje, insta-kamere, pizza za užinu i pametni telefon. Inspirirajte spooktakularno pripovijedanje sa svojim jezivim slatkim kućnim ljubimcem, Watzie!. Sa fleksibilnošću na Torsu, laktovima, zglobovima i koljenima, navijači mogu uhvatiti lutku Frankie Stein u svim vrstama monsterifika. Djeca starijih od 3 godine i gore mogu sakupljati ostale čudovište visoke toulove kako bi igrali svoje priče sa čitavom kreeptastičnom posadom! Svaki se prodaje zasebno, podložan dostupnosti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Barbie FASHIZAS lutke

KM 0.67

Barbie i Ken Fashionsistas slave raznolikost modnim lutkama koje potiču stvarni svjetski pripovijedanje i otvorene snove! Sa širokim brojem kožnih tonova, boja očiju, boja kose i tekstur

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.