• Novo
Kožne čizme za žene Casual Retro okrugli prst vezica stan Gležnjače čizme sa strane Patentni zatvarač Plus Veličina udoban vanjski cipele kratke čizme

Kožne čizme za žene Casual Retro okrugli prst vezica stan Gležnjače čizme sa strane Patentni zatvarač

Stupnjevi:
KM 12.80

Iznos
Tova je dostupna

Ženske čizme zimske kopče za kopče zdepaste štikle klize na retro ženske cipele za obuću Napomena : kako različiti računari različito prikazuju boje, boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenih slika.Napomena : oznaka veličine na cipelama je broj kineske veličine.Topli Podsjetnik : Različiti Stilovi Cipela, Molimo Odaberite Veličinu Prema Tipu Stopala Uvod : 1.Visokokvalitetni materijal, udoban i mekan,smanjuje stres na spojevima,jača i tonizira,poboljšava držanje 2. Ležerne cipele, cipele za plažu ,cipele za zabavu, neklizajuće, lagane, prozračne lako se nose! 3.Tip dizajn moderan, pogled, ličnost, imamo više veličina dizajn boja za vas i vaše porodice ili ljubavnika ili prijatelji odaberite 4.Lagana cipela za hodanje, zgodan slip-on dizajn, Moda i ličnost 5.Pogodno za šetnju na otvorenom,zabavu,slobodno vrijeme,zabavu,posao,vjenčanje i druge prilike,boje čvrste i elegantne.Opis Spol : Ženska prilika : ležernost : Outdoor Style : Casual,Simple Toe stil : okrugli Toe Heel visoki stil : metoda zatvaranja : Slip On Package uključuje : 1 par cipela(ne uključujući kutiju za cipele) udobne i jake - Casual udobne čizme napravljene od visokokvalitetnih materijala i precizno prošivene kako bi se omogućilo snažno i robusno sa čvrstim, čvrstim đonom,uklopite svoju Foam food i raskošnu jastučnu podlogu kako biste umirili i razmazili stopala. Izgrađen sa kožom. Materijal ženske gležnjače su ručno izrađene od najkvalitetnijih materijala koji grle vaša stopala kako bi pružili vrhunsku udobnost pete i prstiju tokom cijelog dana. Žene Koje Hodaju, Prozračne Hladne, Održavaju Stopala Suhima, Dezodorans, Elastični Debeli Đonovi Pružaju Snažnu Amortizaciju I Podršku, Veliku Vuču I Prianjanje. Prilika : odijelo za proljeće, jesen i zimu. Mogu biti cipele za zabavu, šetnju, ulice, cipele na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, uparite sa omiljenim džemperima, jaknama, farmerkama ili šortsom. čizme ženske čizme čizme čizme čizme za žene čizme za žene sa petom koljena visoke cipele čizme za žene štikle čizme za žene Gležnjače za žene. Prilika : osnovne čizme za jesen zimu za vaš ormar, podignite izgled radnog vikenda.Ženske Čizme Dobro Se Slažu Sa Bilo Kojim Jesenskim I Zimskim Nošenjem.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.