• Novo
Evolution olovka za kućište, # olova, siva bačva, broj

Evolution olovka za kućište, olova, siva bačva, broj

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Svojim redom otpornim na provalu br. 2, Olovke BIC Evolution su olovka sljedeće generacije! Svaka olovka je unaprijed izoštrena i spremna za pisanje desno iz paketa. Izdržljivi gumice bez lateksa čine greške u pričvršćivanju povjetarac. Moderne sive bačve su bez raspršivanja, čak i kada su pucali, a svi olovke BIC evolucije br. 2 su ovjereni netoksični, čineći ih odličnim izborom za školu ili dom. Premium # 2 HB olova olovke sa olovom otpornim na provale i bez raspršivanja. Izdržljiv, dugotrajni vodi i gumice. Emarteri bez lateksa lako brišu zalutale marke. Trendi i moderne sive bačve. Pakovanje 18 certificiranih netoksičnih olovaka idealno za dom ili učionicu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Harry Potter olovke, 8ct

KM 1.33

Trgovina vašim ljiskama za naše svijetle i šarene olovke Harry Potter Uz svih 4 grba Hogwarts House, ovaj 8pakovanje olovaka bit će pogođen Muggles i čarobnim narodnim sličnim Ispusti

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.