• Novo
Jedinstveni Washington RushMore prostirka tamno bež bež 4 '1 6' 1 pravokutnik teksturirana granična seoska kuća savršena za dnevnu sobu za krevet

Jedinstveni Washington RushMore prostirka tamno bež bež 4 '1 6' 1 pravokutnik teksturirana granična seoska

Stupnjevi:
KM 59.50

Iznos
Tova je dostupna

Iz kolekcije Rushmore, elegantna mashup mekih tonova i nevolje umetnula je naša osjetila umjetničkim žalbi i smislenim dizajnom. Sa stilom koji govori sama po sebi, prostirki koji se povuku na snagu je siguran da postane središnji komad bilo koje sobe koji mi zahvata. Comfy, hrpa je super mekana pod nogama. Otporan na mrlje, ovaj propis je dobro prilagođen u unutrašnjosti u unutrašnjosti tvrdog hapke poput ulaza!. Značajke proizvoda : Boja (i) : preplanula, bež i smeđa. Pravokutni prostirki uzorka Damask. Mašina napravljena srednja hrpa. Podloga : Da. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Lako za čišćenje otporno na mrlje i ne proliva se. Koristite jastučić za propise kako biste smanjili klizanje i klizanje. Jastučić za propise prodat zasebno. Napravljeno u Turskoj. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje. Redovno usisavanje. Koristite čistač tepiha, ali treba se sušiti odmah i ravnomjerno. U slučaju nabora - prebacite tepih u suprotnom smjeru, a pritiskom na prostirku - uzmite ivicu, obrati ga tamo gdje postoji nabora i polako povucite tepih, dok nanosite pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 4 'širok x 6' dugačak. Visina hrpe : 0,5 ". Materijal (i) : polipropilen / poliester. Poklopac : Jute cvjetni damask uzorcirani preplanuli me smeđi i bež. Koristite samo; napravljeno u Turskoj. Rug mjeri 4 metra široka za 6 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.