• Novo
6. Zatvoreno oem aluminijumski aluminijski kotač, srebrno metalik puno lice, uklapa 2011- Volkswagen Jetta

6. Zatvoreno oem aluminijumski aluminijski kotač, srebrno metalik puno lice, uklapa 2011- Volkswagen Jetta

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Uz ozbiljnu i nepokolebljujuću opremu za pružanje kupaca širokim rasponom visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravak i pribor za popravljanje automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo prepravljenu oem aluminijumski aluminijski kotač. Dizajniran je za zamenu vašeg postojećeg fabričkog kotača. Značajke uključuju 16 x 6,5, odstupanje od 50 mm, 10 žbica, 5 lag, 112 mm vijak uzorak, srebrno metalno puno lice. Odgovara vašoj 2011-2016 Volkswagen Jetta. Provjerite da li vam odgovara na vašem vozilu. Garancija : 5 godina, ograničena. KAI 16 X 6.5. Susreće sa svim federalnim standardima sigurnosti motora. Nije potrebno bušenje za ugradnju. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Luk matice i središnji kapa nisu uključeni. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odgovara : 2011-2016 Volkswagen Jetta i još mnogo toga - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 1.00

Proizvedeno od vrhunskih komponenti, ovo je vaša najbolja opcija i jeftin zamjena za vaše potrebe za obnovom, popravkom i održavanju OE zamjenski proizvod za vaš oštećeni ili stariji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.