• Novo
Extreme ma 3006. Boattector Complect Deluxe sidreni komplet za sidre za male brodove, kajake, pwc, jet ski, veslaste ploče itd. - 3. lbs

Extreme ma 3006. Boattector Complect Deluxe sidreni komplet za sidre za male brodove, kajake, pwc, jet

Stupnjevi:
KM 12.95

Iznos
Tova je dostupna

Boughtcter 3,5 lbs. Deluxe sidreni komplet za sidrenje savršen je za upotrebu sa osobnim plovnim vratima, kanima, kajacima, supsima ili malim brodicama na naduvavanju. Uključuje 3,5 funti. Pocinčano sklopivo sidro, 3/16 "X 4" sidreni lanac sa 1/4 "kopče, 25 'konopa sa pozlaćenim čeličnim kukom, plutačem markera i izdržljive podstavljene najlonske vrećice za pohranu. Grupalna sidra drže dobro u koraljima, stjenovitim ili jako korovanim donjim uvjetima i idealni su za kratkotrajno sidrenje. Sidrišta se lako pohrane u vrećicu za pohranu pored užad, lančani i markeru. Kompletan komplet za sidrenje Pwc uključuje 3,5 funti. Sidro, 3/16 "X 4" sidreni lanac, 25 'uže i užad, nosač markera i vrećica za pohranu. Sidro : savijanje 3,5 funti. Grejsko sidro, idealno za upotrebu u koralju, stjenovitim ili jako korovatnim uvjetima. Sidro Lanac : 3/16 "X 4" galvanizirani lanac sidrenja sa dve dvostruke okove. Konop : 25 'šuplje pletene uže od šuplje sa čeličnom snagom kukom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.