• Novo
Duge haljine za žene Zvanična ženska casual labava obična maxi sandress haljina s rukavima bez rukava ljetna plaža dugačke haljine crvena x-l

Duge haljine za žene Zvanična ženska casual labava obična maxi sandress haljina s rukavima bez rukava

Stupnjevi:
KM 11.99

Iznos
Tova je dostupna

Ljetne haljine Petite žene Žene Ljeto Ležerne prilike bez rukava V izrez Maxi Labava haljina Boho kauzalne haljine za žensko pranje i mašine za pranje, suho čišćenje . Spol : žene. Ovratnik : V vrat. Obrasci : Štampano. Paket uključuje : 1pc haljina casual stil, labave haljine, čvrsto uklapanje. Udobno zamojte svoje tijelo, nosite sa minđušema, izvrsne vreće, visoke potpetice pokazuju vašu šarmantnu figuru . vrlo je pogodan za svakodnevno trošenje i podudaranje sa nadolazećim festivalima, izlaskom, odmoru ili ulici, ulično odjeću, zabava I svakodnevni život, itd. Meka tkanina, visoka elastičnost, lagana i prozračna, tanka i elegantna. Vruljak Vrat ima stranu cijepanje struka, prostrane i moderne klasične prikladne za većinu dama. Ovo je poklon za odmor za prijatelje i kolege, siguran sam da će im se svideti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.