• Novo
Mari El Zastava kratki rukav biciklistički dres za muškarce - Veličina L

Mari El Zastava kratki rukav biciklistički dres za muškarce - Veličina L

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Sadrži meke gumice na rukavima, džepovima i struku koje pomažu da dres ostane na mjestu.3 zadnji džepovi koji omogućavaju čuvanje više predmeta : novčanik, telefon, ključevi, užina, itd.Skriveni patentni zatvarač dužine 16" koji ne ometa dizajn dresova.Provjerite sliku grafikona veličine da pronađete veličinu koja vam najviše odgovara.Ako ste ležerni vozač i više volite da nosite manje čvršći dres, preporučujemo vam da naručite sljedeću veću veličinu. Tkanina je dizajnirana za fitilj (odvlači Vlažnost sa tijela i izbacuje ga). Ova funkcija pomaže da vozač bude što hladniji i suvi. Naši dresovi se štampaju naprednim procesom sublimacije, koji proizvodi trajne slike koje se neće ljuštiti, pucati ili nestati nakon više pranja. Euro Rez. Ako je ovo prvi put da naručujete naše dresove i niste sasvim sigurni šta znači euro-rez, preporučujemo vam da pregledate naš grafikon veličine kao referentni alat, koji će vam pomoći da odredite odgovarajuću veličinu za vas. Naš poznati klub-cut nudi udoban i anatomski fit za vozača. Naši biciklistički dresovi su namijenjeni da dobro prijaju. Ako ste ležerni vozač i više volite da nosite manje čvršći dres, preporučujemo vam da naručite sljedeću veću veličinu. Na primer, ako obično nosite košulju velike veličine, onda bi trebalo da naručite veličinu XL.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gaara Cool Trendi Tshirt

KM 2.67

Ažurirajte Odjeću : Više Boja I Jedinstvene Grafike Za Odabir, Čine Da Dobijete Više Pohvala I Postanete FokPublike Pogodan Je Za Svakodnevno Nošenje / Šetnju / Druženje / Zabavu / O

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.