• Novo
Ymiytan Ženske Cipele Remen Za Gležanj Espadrile Sandale S Otvorenim Prstima Klinaste Sandale Radni Lukknot Slatka Kopča Plava 7

Ymiytan Ženske Cipele Remen Za Gležanj Espadrile Sandale S Otvorenim Prstima Klinaste Sandale Radni Lukknot

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene, Žene, dame, dama, Female Style : sandale na platformi, klinaste sandale, espadrile sandale, ljetne sandale, sandale na plaži, sandale za haljine tip uzorka : jednobojna boja : crna, ružičasta, marelica, plava (opcionalno)veličina : US 5, US 5.5, US 6.5, US 7, US 7.5, US 8, US 8.5 (slijedite tablicu veličina za odabir) Gornji materijal : uložak od tkanine materijal : poliuretan tip čelika : klin i platforma vrsta : Buckle Toe Tip : Open visina Toetube : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Zimnica : Ležerne, dnevne, zatvorene, vanjske, praznične, plažne karakteristike : 1. Dizajn u Retro stilu, jednostavan retro, klasična moda. Modni dizajn sa vezicama.2. Tehnologija finog šivanja, espadrile debeli đon, svjetlost i tekstura.3. Udoban krevet za noge, dobra prozračnost, delikatan i udoban.4. Neklizajući potplat, otporan na habanje i neklizajući dizajn, mekan i udoban, sa snažnom sposobnošću protiv klizanja, čineći stopala ugodnijim za nošenje.5. Prilike : sandale sa klinom sa mašnom mogu se koristiti u bilo kojoj ležernoj prilici, kupovini, poslu, plaži, odmoru, zabavi, šetnji i tako dalje. Uskladite se sa bilo kojom odjećom, haljinama, farmerkama, helankama, majicama, šortsom, suknjom.Sadržaj paketa : 1 par sandala (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1 cm=0,39 inča, 1 inč=2,54 cm) elegantne klinaste sandale : dizajnirane od tradicionalnih sandala u stilu espadrila, gornji dio slatke mašne, upotpunjuju svaki ljetni izgled, od formalne odjevne odjeće do ležernog šika na plaži, vrlo elegantan i lagan. Pogodan za kožu : meki materijal klinastih sandala čini da se osjećate udobno i lagano, štaviše, držite se dalje od plikova i habanja. Espadrilles sandale : sa pletenom platformom od jute za balansiranje klinaste pete, velikog nagiba i krivine do podnožja i savršene za dodavanje nekoliko centimetara vašem okviru, velikodušne i udobne. Izrađene za udobnost : naše klinaste sandale su izuzetno male težine, što ih čini nevjerovatno udobnim za nošenje. Nudi Vam prijatan osećaj i divno je prozračan, čineći hodanje lakim i prijatnim. Ljetno osnovno : svidjet će vam se koliko su ove slatke ljetne sandale svestrane. Dovoljno udoban za putovanja lokalnim gradovima, ljenčarenje na plaži, opuštanje pored bazena. Dovoljno elegantan za krstarenje, vjenčanje ili sastanak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.