• Novo
Bellella muške sandale sa tangama Comfort Slide Sandal Slip On Flip-flops Soft Footbeds Shower walking Beach Shoe Wine Red 9

Bellella muške sandale sa tangama Comfort Slide Sandal Slip On Flip-flops Soft Footbeds Shower walking

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : muškarci, Muškarac, muški stil : japanke, sandale s tangama, ljetne papuče, japanke na plaži, ravne sandale, Ležerne cipele tip uzorka : Striped Color : kaki, siva, crna, vinsko Crvena (opcionalno)veličina : US 6.5, US 7, US 8, US 9, US 10, US 10.5, US 11.5 (slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : EVAOutsole materijal : PVCHeel tip : Flat Fastening : Slip On Toe tip : visina otvorene cijevi : backlessseason : Summeroccasions : casual, dnevno, unutarnji, vanjski, odmor, plaža karakteristike : 1. Gornji deo casual Japanki je napravljen od EVA materijala, koji je mekan i neće vam trljati stopala. Takođe se pobrinite da vam nožni prst i stopala budu udobni.2. Ekološki PVC meki đon, mekan i fleksibilan, pristaje nogama pri hodanju, efikasno amortizuje i nije ga lako deformisati nakon dugotrajnog habanja.3. Potplat otporan na habanje kombinovan je sa dizajnom donje teksture, što može povećati trenje između đona i tla, visok koeficijent protiv proklizavanja, pogodan za drvene podove, keramičke pločice, cement i druge podove.4. Modne sandale za zatvorene i vanjske japanke svestrane su ljeti. Savršeno za planinarenje, izlete na brodu, šetnju plažama, a pogodno je i za zatvorene prostore, dom, bazen, spa centar itd.Sadržaj paketa : 1 par Japanki za muškarce (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0.39 inča, 1inch=2.54 cm) meko habanje : japanke muške od laganog mekog EVA materijala imaju mekanu podlogu, jastuk za svaki korak. Pogodno za vodu i brzo sušenje : japanke su materijal pogodan za vodu, lako se čiste i brzo suše. Udoban za nošenje na plaži ili bazenu. Lagan i udoban : japanke su napravljene od laganog materijala, čine ih laganijim i udobnijim, ne osjećaju ništa i baš kao hodanje po oblacima. Otpornost na klizanje : poboljšani dizajn teksture potplata je blizu tla, pružajući neklizajuću vuču, otpornu na habanje, laganu i izdržljivu, pogodnu za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Prilika odjeće : jednostavan dizajn i udobno pristajanje čine ih obaveznim za ljetni ormar na plaži. To su savršene japanke za toplo vrijeme koje se savršeno slažu sa šortsom, odjećom za plažu ili kupaćim kostimima. U međuvremenu pogodno za mnoge scene, aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, plaža slobodno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.