• Novo
Havajska muška košulja smiješna morska životinja T-Shirt rever dugme Top Fashion Streetwear Shirt za muškarce ljetna plaža Odjeća bluza

Havajska muška košulja smiješna morska životinja T-Shirt rever dugme Top Fashion Streetwear Shirt za muškarce

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Havajska muška košulja sa ležernim dugmetom je meka, svijetla i lagana, napravljena od 100% poliestera. - Muška košulja na plaži ima labav kroj, kratke rukave, bočni kroj i široku kragnu. - Odgovarajući otisci pogodni su i za žene, dječake, djevojčice i parove. - Muške košulje na plaži dizajnirane su posebno za plaže, ostrva, krstarenja, kampovanje, bazene, vjenčanja na plaži, tropske ili ljetne odmore. - Muška Aloha košulja dodaje cool, ružan, čudno, zanimljiv, Kubanski, trendi, retro, bučan, gospodin, lud, ekscentričan, vulgaran ili moderan stil stranke, momačke večeri i Caribbean tema karnevali sa svojim Aloha Hawaii theme day party, Rooo gozba, Halloween party, maskenbal party, rođendanska zabava. - Ove muške tropske košulje su muške košulje sa kratkim rukavima, savršeni pokloni za Dan zahvalnosti za muškarce, kao i ružni Božićni pokloni za očeve, sinove, unuke, dečke, braću, muževe, porodicu ili prijatelje. Izdvajamo proizvod : -. Meke i lagane 100% poliesterske zavjese, poput svile, u jarkim i živim bojama. Upute za održavanje : ciklus ručnog pranja/ručnog pranja hladnom vodom, ne izbjeljivati, okačiti da se osuši, ne sušiti u mašini, peglati na niskoj temperaturi (pegla se samo obrnuta strana), ne hemijsko čistiti havajsku mušku košulju smiješna morska životinja T-Shirt dugme za rever Top Fashion Streetwear Shirt za muškarce ljetna plaža bluza za odjeću.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.