• Novo
Ženska odjeća sa 3 4 rukava otvorena ramenima

Ženska odjeća sa 3 4 rukava otvorena ramenima

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte malo pizzazza bilo kojoj odjeći s ovim lepršavim ramenima od 24/7 komforne odjeće za potpuno novi izgled. Ovaj moderni top sadrži mekanu pamučnu konstrukciju za svestranost i udobnost, savršen za svaki događaj. Sa kaskadnim otvorenim prednjim dijelom, asimetričnim porubom i rukavima dužine 3/4, savršen je dodatak vašoj omiljenoj bluzi za taj poseban modni štih. CF303. slegni ramenima. jednobojna. 3/4 rukavi. bilo koja prilika. Dodajte malo pizzazza bilo kojoj odjeći s ovim lepršavim ramenima od 24/7 komforne odjeće za potpuno novi izgled. Ovaj moderni top sadrži mekanu pamučnu konstrukciju za svestranost i udobnost, savršen za svaki događaj. Sa kaskadnim otvorenim prednjim dijelom, asimetričnim porubom i rukavima dužine 3/4, savršen je dodatak vašoj omiljenoj bluzi za taj poseban modni štih.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljesto čišćenje

KM 2.33

Ženska majica Bluse Casual Majice 3 / 4 rukav Print V Tors za izrez The The Shirts The Majice Teefeature : 95% Poliester, 5% Spandexwomen's Moda 3 / 4 rukav V izrez Tunike Ležerne prilike,

Ljetna ušteda

KM 7.50

Ženski kratki rukavši sa otvorenim vrhom za bluze za bluzu majice : 1.Feature : Vizrez, kratki rukav, pulover, casual vrhovi, casual habanje, moderan i modni dizajn, ljetni casual vrhovi..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.