• Novo
Kiplyki tajice za žene klirens zimski Sport pantalone za noge visokog struka štampanje labavih Jagnjećih baršunastih nogavica dugih pantalona

Kiplyki tajice za žene klirens zimski Sport pantalone za noge visokog struka štampanje labavih Jagnjećih

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Kiplyki helanke imaju dobru dirljivu, laganu, ultra meku/udobnu / prozračnu, pripijenu vašoj figuri, neprobojnu,elastičnu i brzo Sušeću debelu tkaninu rastezljiva tkanina je pažljivo odabrana kako bi se osiguralo da nema svraba, iritacije ili trljanja,vlage, pomaže u rasipanju toplote i mirisa, brzo odvodi znoj, održava kožu suvom. Kiplyki Veleprodaja žena Capris pogodno savršeno za fitnes entuzijaste i svakodnevno slobodno vrijeme.Pogodno za jogu, ples, vožnju, vježbe, fitnes, trčanje, bilo koju vrstu treninga, odjeću za teretanu dobrog izbora za žene ,elegantnu i modnu.Ove helanke rade sve za vas. Daje vašoj zadnjici aerodinamičan izgled poput sočne breskve; sportske biciklističke pantalone na otvorenom, čine da se osjećate samopouzdano i šarmantno,sa stilom i modno.Plus funkcija podizanja zadnjice za prirodan pogled unazad. 【Vrsta artikla】Kiplyki ima ošišane helanke, duge helanke, jesenske helanke, zimske termo pantalone, rastezljive pantalone visokog struka i druge različite vrste pantalona koje možete izabrati. 【Više boja】naše tajice imaju na raspolaganju više boja.Ove boje su veoma moderne i lepe i odlične za uparivanje sa raznovrsnom odećom i obućom tako da imate jedinstven stil odevanja u svakoj sezoni i savršeni su za dodavanje u svoje ormare. 【Dizajn visokog struka】Kiplyki tajice pružaju lagani komfor zajedno sa mogućnostima upijanja znoja vlagom i protiv skupljanja.Kontrolirajte stomak širokim pojasom kako biste osigurali glatko sigurno prianjanje i pokazali svoju figuru do savršenstva. 【Topla usluga srca】kada kupujete naše proizvode, imamo najprofesionalniji servisni tim spreman da vam pruži najbolju uslugu u bilo kom trenutku.Ako naiđete na bilo kakve probleme u upotrebi, slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku u roku od 48 sati. 【Pranje】niskotemperaturno mašinsko pranje, sušenje i peglanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.