• Novo
Nickelodeon tinejdžer Mutant Ninja kornjače - Timski zidni poster, 14.725 22.375

Nickelodeon tinejdžer Mutant Ninja kornjače - Timski zidni poster, 14.725 22.375

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Uljepnite bilo koju sobu sa ovim nikledodenonskim tinejdžerskim mutantnim ninja kornjačima - Timski zidni poster. Trendovi Posteri dizajnirani su uz visokokvalitetnu, višebojnu umjetničku delu i tiskani na premium plakat papiru koji poboljšava boje da naprave podebljanu izjavu o zidnom dekoru. Personalizirajte svoj prostor ukrašavanjem s posterima sa gornjim tretmanim marki i estetskim dizajnom. Bilo da ste dijete, tinejdžer ili čak odrasla osoba, Trends International ima poster koji će vam se svidjeti. Trendovi International Nickelodeon Tinejlege Mutant Ninja kornjače - Timski zidni trendovi Posterove Posteri Koristite umjetničko delo visoke rezolucije i ispisani su na papiru za plakate fotoapone. Spreman za okvir ili se može objesiti pomoću postera za poster, nosači ili puške. Štampano na zahtjev koristeći najbolju klasičnu tehnologiju ispisa. Autentična, službeno licencirana umjetnička djela. Dimenzije postera : 14.725 "x 22.375".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Claire Bloom Photo Print

KM 2.00

Claire Bloom 1958 Photo Print (8 x 10) učinila bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim papirnim pa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.