• Novo
Justice Girls J-Sport Sherpa obloženi puni zip hoodie, veličina XS-XLP

Justice Girls J-Sport Sherpa obloženi puni zip hoodie, veličina XS-XLP

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Ona će se okrenuti za Justice Girls J-Sport Sherpa Postrosan puni zip hoodie! Ova preglasna runa ima lepst meka sherpa-obloženu kapuljaču sa zabavnim Flip Sequinom markiranim logotipom - čineći ovo najmorniji dodatak vašoj orgaru sportske fabrike. Uparite ga sa svojom omiljenom pravdom outfit za sportski, udobni izgled! Materijal : 52% pamuk, 48% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Fit : opušteno. Izrez : kapuljač. Zatvaranje : obloženi patentni zatvarač. Rukavi : dugih rukava. Džepovi : prednja džepova kengur OO. Značajke : Flip Sequin Logo, Sherpa obložena kapuljača, obloženi patent zatvarač. Justice J-Sport Sherpa obložena punom zip hoodie za djevojku. Pravda nudi komade trenda i klasične osnovne osnove da nadopunjuju ikad evoluirajući stil vaše djevojke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

LOL. Iznenađenje

KM 7.50

Pogledat će i osjećati se kao prava lutka u ovoj zabavi i šarenoj kapuljači iz L.O.L Iznenađenje! Grafički prednji svjetlucavi sa blistavim akcentima i čuva je slatko i osjeća se udo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.