• Novo
Moderna baršunasta akcentna stolica sa jastukom od struka, sredina stoljeća Moderna tapacirana fotelja s naslona za glavu i podstavljenim sjedištem i zlatnim metalima, stolica za dnevnu sobu Vanity stolica za kućnu kancelariju, plava

Moderna baršunasta akcentna stolica sa jastukom od struka, sredina stoljeća Moderna tapacirana fotelja

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Nabavite moderan izgled koji dodaje udobnost i stil vašem domu sa Kent Sof A Set-om, europski stil sa elegantnim dizajnom nadahnut će svježi izgled i donijeti udobnost u vaš životni prostor. Tapacirane tapacirane noge i baršunaste tkanine ove sjedeće kolekcije stvaraju elegantan izgled koji obuhvaća vintage flar i moderno življenje. Popunite svoj dekor dnevne sobe sa ovim šik opcijama sjedenja. Proizvod : Salon stolica / akcentna stolica : Bluematerijal : baršun, pjena, šperploča, metalproducts : 28,74 "x25,98 " x 30,71 "visina sjedala / dubina / širina : 18.11 "/ 20.47 " / 21.46 "visina ruke : 23.62 " Visina zadnje - sedište na vrh leđa : 14.96 "Težina proizvoda : 27.55lbsweight kapacitet : 220lbassemblyja : YES❤️kind Podsetnik : Slike proizvoda su za referencu Samo. Boja stvarne proizvode može biti malo drugačija od slike zbog prikaza osvjetljenja ili monitora. Ako imate bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte, potrudit ćemo se da vas učinimo zadovoljnim. [Ergonomski dizajn] - Krila za povratak ovog akcentnog dnevnog boravka je ergonomsko dizajnirana tako da pruža dobru podršku za vaše leđa. Sjedenje duže vremensko razdoblje ne vrši pritisak na donji dio leđa, uključujući njegovu podstavljenu tkaninu i naslon za ugradnju gumba, koji obrisu tijelo za dodatnu udobnost, savršena za opuštanje . [superior materijal] - tkanina je vrlo udobna i Prikladan za kožu, udobnim osjećajem jastuka, a pozlaćene metalne noge daju vam snažnu podršku, tako da ne morate brinuti o stolici koji padne. Besplatan lumbalni jastuk za opuštanje cijelog tijela kada sjedite u ovoj stolici . [veliki kapacitet veličine] - Kamionika naglašavanja izrađena je od čvrstih metalnih metala, cijeli okvir je vrlo jak i nije lako puknuti. Osim toga, baza je napravljena od 4 čvrste zlatne metalne noge, tako da može čvrsto držati do 220 funti. [Multifunkcionalno] - elegantno i klasično, ovaj nameštaj za fotelje naglasak na accent-a savršen je za modernog domaćeg uređenja. Godinama ćete voljeti ovu ležaljku. Bilo da čitate svoj omiljeni roman, gledajući novu TV emisiju, ili čak radim domaći zadatak, ova udobna stolica je ono što vam je potrebno da sve bude zabavnije. Svi dijelovi i upute, zajedno s potrebnim alatima. Možete to lako učiniti za 20 minuta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.