• Novo
Crveni kap® muški rad nmotion® pant

Crveni kap® muški rad nmotion® pant

Stupnjevi:
KM 14.48

Iznos
Tova je dostupna

Ponekad usporavanje nije opcija. Naš rad Nmotion Pant izrađen je iz memorije istezanja prediva dizajnirane za maksimalnu fleksibilnost i pokretljivost, što vam daje podršku koju trebate saviti, krošiti, uviti i kretati se brzinom. Hlače također dolaze s ravnim nogama i pojasnim pojasom sa izlazom i zatvaračem na dugme kako bi vam pružili ugodno prikladno dok ispunite zahtjeve dana. Zahtijeva minimum peglanje zahvaljujući završnom obliku otpornog na bora. Ekskluzivni rad Crvenog KAP-a NMotion® Tkanina pruža stalni komfor tokom habanja sa memorijskim predivama za dodatnu izdržljivost. Lako se uklapa u ravno nogu za cjelodnevni komfor. Mnogo džepova za pohranu alata trgovine. Sintetička mješavina džepa i pojas u struku. Eksterijer marke na etiketi na desnom kuku. Industrijska rublja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muška flena radna pant

KM 2.67

Klasično i savršeno za svakodnevno trošenje, ove radne pantalone iz Dickies brzo će postati vaš omiljeni par hlača za rad Napravljeni su od posebne fleksibilne tkanine koja poboljšava

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.