• Novo
Brilliance Fine Nakit . Srebra Stvorio Plavi Ovalni Safir Halo Simulirani Bijeli Dijamant Baguette Dragi Kamen Svadbeni Prsten

Brilliance Fine Nakit . Srebra Stvorio Plavi Ovalni Safir Halo Simulirani Bijeli Dijamant Baguette Dragi

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Baš kao i princeza ti je suđeno da budeš ovaj oreol kreiran plavi safir i bijeli kubni cirkonijum simulirani dijamantski prsten je upravo ono što biste željeli. Set u 925 Sterling Silver to je dizajn koji će trajati ceo život baš kao i vaša ljubav. Septembar BIRTHSTONE : stvorio plavi safir je rodni kamen za sve proslave. Plave boje safira su kraljevske i bogate. Napravljeno sa vama na umu : Svi naši proizvodi su napravljeni od hipoalergenog 925 sterling srebra koje je bez nikla i bezbedno za osetljivu kožu. HALO CLASSIC : lijepo usklađeni bijeli CZ kubni cirkonij oreol u obliku malih pravougaonika. Ovi Baguette dragog kamenja okružuju i poboljšati lijep plavi Oval stvorio safir. Uticaj dizajnera : ovaj zaručnički prsten podsjeća na dizajn princeze od Walesa. Njegova savršena sličnost može se nositi sa farmerkama ili balskom haljinom . Bezvremenski poklon : trudimo se da vaše stvari budu jedinstvene i bezvremenske za vaše najupečatljivije prilike. Lako činimo poklone. Sve se isporučuje u prelepoj poklon kutiji za nakit. 100% zadovoljstvo zagarantovano : sigurni smo da će vam se svidjeti kupovina, tako da je svaki komad pokriven 30-dnevnom 100% garancijom ukupne sreće za povratak novca.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.