• Novo
Današnje ispunjeno raspoloženje sponzorira kafa ljubitelj kafe poklon ženska grafička majica, kratki rukav ljetni Top s jedinstvenim printom - udoban i moderan

Današnje ispunjeno raspoloženje sponzorira kafa ljubitelj kafe poklon ženska grafička majica, kratki rukav

Stupnjevi:
KM 6.59

Iznos
Tova je dostupna

Tražite svestrani top koji možete nositi bilo gdje i bilo kada? Ne tražite dalje od naše ženske standardne majice sa kratkim rukavima! Savršena za svakodnevno nošenje, izležavanje, putovanja i vežbanje, ova majica ima jedinstveni grafički dizajn na grudima koji je istovremeno moderan i upečatljiv.Izrađena od mekanog i udobnog materijala sa pravom količinom rastezanja, ova majica nudi laskav i jednostavan za nošenje koji je savršen za bilo koji tip tijela. Njegov jednostavan, ali moderan dizajn čini ga nevjerovatno svestranim, omogućavajući vam da ga uparite sa gotovo bilo čim u vašoj garderobi.Ne samo da je ova majica udobna i elegantna, već je i nevjerovatno izdržljiva i dugotrajna. Otporan je na skupljanje i blijeđenje, a može se prati u mašini ili ručno radi lakšeg održavanja. Samo pazite da temperatura pranja bude ispod 45ºc i izbjegavajte namakanje duže vrijeme.Bilo da tražite simpatičan i ležeran ljetni top ili grafičku majicu za dodavanje malo ličnosti vašoj odjeći, naša ženska standardna majica sa kratkim rukavima vas pokriva. Pa zašto čekati? Nadogradite svoju garderobu danas i doživite savršen spoj komfora, stila i izdržljivosti! 1. Jedinstveni dizajn : izdvojite se iz gomile sa našim modernim grafičkim tees za žene. 2. Meka i udobna : cjelodnevno nošenje bez žrtvovanja stila 3. Svestrano : savršeno za svakodnevno nošenje, izležavanje, putovanja ili vježbe. 4. Meka i udobna : meka na dodir, sa dobrim krojem koji je i udoban i moderan. 5. Lako održavanje : bacite ga u mašinu za pranje veša ili operite ručno, izbor je na vama! Ali svakako ga operite sličnim bojama i izbjegavajte izbjeljivač kako bi boje ostale svijetle.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.