• Novo
Jedinstvena loom Vodena oaza rug smeđu beige 2 '6' Runner Sažetak Savršeno za kupaonicu Halluway blato soba za pranje rublja

Jedinstvena loom Vodena oaza rug smeđu beige 2 '6' Runner Sažetak Savršeno za kupaonicu Halluway blato

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Vaša potraga za spoljnom je gotova. Kolekcija Oasis sadrži moderan kombinaciju neutralnih boja i apstraktnih uzoraka koji evociraju hladne bazene vode. Ova mirišna kombinacija savršena je za moderne, savremene i obalne stilove, ali još uvijek su dovoljno fleksibilne da se uklopi s gotovo bilo kojim dekorom. Kratka polipropilenska hrpa je udobna i jednostavna za čišćenje, tako da možete odmarati um kao i svoje tijelo dok uživate u smirivanju prisutnosti ovih prostirki u vašem domu. Kolekcija Oasis-a je savršeno polazište za stvaranje vašeg svetišta kod kuće. Brown i bež obalni prostirki. Mašinski tkani trkač sadrži srednju hrpu. Čišćenje bez napora; otporan na mrlje; ne proliva. Preporučuje se samo za unutarnju upotrebu; napravljeno u Turskoj. Trkač mjeri 2 metra širok za 6 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.