• Novo
Prošetajte - Nintendo Wii

Prošetajte - Nintendo Wii

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Prošetajte! Pruža igračima na wii platformi s jedinstvenim načinom istraživanja pozivnog i zabavnog igranja, dok ostaje aktivan i društveni. Sadrži i lokalne opcije za jednog igrača i višestruke i podržavanje PANACEDANCERevolution (DDR) kontrolera za Wii, Wii Remote / Nunchuk konfiguraciju ili Wii tabla, igrači hodaju do ritma zvučne utakmice u igri, kao i preuzeti seriju Mini-igara. Uz nastavak uspjeha, Gameworld se širi novim fizičkim elementima, kao i dodatne pjesme po popularnim umjetnicima koji zajedno drže zabavu i igrači koji se kreću dok otkrivaju nove izazove sa svakim korakom koji uzimaju nove izazove. Prošetajte! Pruža igračima na wii platformi s jedinstvenim načinom istraživanja pozivnog i zabavnog igranja, dok ostaje aktivan i društveni. Sadrži i lokalne opcije za jednog igrača i višestruke i podržavanje PANACEDANCERevolution (DDR) kontrolera za Wii, Wii Remote / Nunchuk konfiguraciju ili Wii tabla, igrači hodaju do ritma zvučne utakmice u igri, kao i preuzeti seriju Mini-igara. Uz nastavak uspjeha, Gameworld se širi novim fizičkim elementima, kao i dodatne pjesme po popularnim umjetnicima koji zajedno drže zabavu i igrači koji se kreću dok otkrivaju nove izazove sa svakim korakom koji uzimaju nove izazove. Prošetajte svoj put do zabave i fitnesa pomoću vašeg kontrolera izbora. Pogledajte veće. Lokalna podrška sa dva igrača. Pogledajte veće. AI Companion Stat i Calorie praćenje. Pogledajte veće. Vaš izbor tri mini-igre. Pogledajte veće. Gameplay prošetajte! Je li jedinstvena mješavina simulacije, akcije, ritma i vježbi gameplay-a. Glavna kampanja igre, poznata kao odsposobljena režima, postoji u području poznatom kao što se ritam otok može igrati u jednom igraču ili lokalnom dvokrevetoru istovremeno i izazovima igrače koji istražuju gameworld koji raste s svakim doslovnim korakom preuzetom. Ovi koraci su uzorni nakon ritma pjesama zvučne zapise u igri, koji su tapkirani / odstupili USINU : ADIB002 CZ7 P04.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rock Blast - Nintendo Wii

KM 39.48

Eksplozija rock, pomozite uštedjeti selo iz rižom lave! Nekad uspavani vulkan počinje izbiti i na sebi i vašim prijateljima da ga ohladite! Razmislite i brzo reagirajte u ovoj zabavnoj i

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.