• Novo
Stupell Industries Bold Blue Ferns Woodland Priroda Botanical i cvjetna slika White uramljeno umjetnosti Zidna umjetnost, set od 2

Stupell Industries Bold Blue Ferns Woodland Priroda Botanical i cvjetna slika White uramljeno umjetnosti

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Ispunite bilo koji prostor u vašem domu ili ured naših uokvirenih zidnih umjetničkih setova. Naše uokvirene umjetničke radove čvrsto su postavljene u 1,5-inčni okvir debelog drveta i spremni za objesiti. Okviri su dostupni u tri primamljiva stila : crna, siva seoska kuća i bijela. Dimenzije : 2 komada, svaka ploča je uramljena 24 x 1,5 x 30. Uokvirene giclee set veličine uključuju standard : 2pc, svaki je 11 x 1,5 x 14 veliki : 2pc, svaki je 16 x 1,5 x 20 predimenzioniran : 2pc, svaki je 24 x 1,5 x 30. Zidna umjetnost je spremna za objesiti - nema instalacije ili hardvera Potrebno. Za jednostavno postavljanje mršavih ili slojnih umjetničkih djela na polici ili protiv zida . Kurirani zidni umjetni setovi olakšavaju da završite temu za bilo koju sobu. Naši Giclée otisci pažljivo su postavljeni na izdržljivoj podupiru za MDF, a zatim savršeno završene u 1,5 inčni debeli komadu drveta. Montirane boje okvira uključuju crno, siva seoska kuća i bijela . ART Work se odnosi na : prirodu, papnu, plavu, biljku, botaničku. Dizajn grafima * Tee Studios.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.