• Novo
Ženska američka odjeća Crna sjeveroistočna Huskies Circrea Scena obrezana posadna dukserica

Ženska američka odjeća Crna sjeveroistočna Huskies Circrea Scena obrezana posadna dukserica

Stupnjevi:
KM 19.68

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj Sjeveroistočni Huskies Chrour Carrens Creetneck Duksera od strane USCAPE odjeća je lagana dukserica koja ga čini savršenim kada temperature počinju padnu. U kompletu s trendi dizajnom, ova dukserija sadrži i veliki ekran tiskani na sjeveroistoku Huskies Graphics koji vam omogućava da pokažete svoj stil i svoj fandom. Besplatna dostava na narudžbi preko 35 dolara na web trgovini fanaticima. Vrat posade. Zvanično licenciran. Pulover. Grafika za ispis ekrana. Mašinsko pranje. Materijal : 80% pamuk / 20% poliester. Marka : Uscape odjeća. Hoodie sa crtežama. Dugi rukav. Dužina obrezanih. Uvezeno. Lagani pulover pogodan za blage temperature.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Downforce Dame SS Top

KM 13.99

Diehard ventilator poput vas voli da predstavljate tim u svemu što radite Ova ženska vrha od padećih odjeće definitivno će pokazati neki duh Mekani materijal osigurat će vam da ostanet

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.