• Novo
Free Assembly ženske Super High Rise ošišane ravne farmerke širokih nogavica, 26 unutrašnji šav za redovne, veličine 0-22

Free Assembly ženske Super High Rise ošišane ravne farmerke širokih nogavica, 26 unutrašnji šav za redovne,

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Vrsta cool koja je potrebna svakoj odjeći, ravne farmerke sa super visokim usponom Free Assembly izgledaju kao omiljene od prvog habanja. Izuzetno visoka silueta, široke noge i ošišani rub djeluju zajedno kako bi naglasili struk i izdužili vaš oblik. Još bolje, izrađene su s naznakom rastezanja, tako da izgledaju i osjećaju se odlično habanje za nošenjem. Samo at . Materijal : 99% Pamuk/1% Elastan. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model nosi veličinu 4. Fit : ravna; široka noga. Uspon i unutrašnji šav : visok uspon; 26" unutrašnji šav. Zatvaranje : dugme zatvaranje sa zip fly. Džepovi : stil sa pet džepova. Karakteristike : omče za kaiš; široka noga; ošišana dužina. Ženske visoke traperice sa širokim nogama od slobodnog sklapanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.