• Novo
Caicj dugi džemperi za žene Žene otvoreni prednji kardigan džemper s kapuljačom s kapuljačom s dugim rukavima s džepovima Jesen Ležerna odjeća, 3xl

Caicj dugi džemperi za žene Žene otvoreni prednji kardigan džemper s kapuljačom s kapuljačom s dugim rukavima

Stupnjevi:
KM 17.55

Iznos
Tova je dostupna

Vrhovi modne veličine Ženska haubi dugačak džemper rukavi puni veliki labavi džemper zmajski džemper za pranje : ručno pranje hladno, hanger ili seasonyle : casualstylengweng : redovno❤ poliester ❤materijal : komforan i mekan osjećaj, Lagana i stilskacija : casualfit : Odgovara ture za veličinu Provjerite grafikon veličine prije narudžbe. Ako niste sigurni da je veličina, pošaljite nam poruku.Što dobivate : 1xwomen Materijal : WAFFLE pleten. Super meko, toplo i lagano. Udobno za kožu. Ne itch . odlično za jesen boju, visoku pogradu, dugi rukav, malo prevelikim udobnosti! Nosite ga kao povremeni vrh sa majicom ispod, a sloj preko tamki ili ga učvrstite u traperice kako biste stvorili vizualni efekt s visokim strukom, vizualnoj i dugog nogu, vi ste svoj vlastiti modni vođa . mi činemo ovaj pulover. džemper jednostavan, ali ipak izgleda stilski lično. Plint vafeta daje joj tako slatku teksturu; Rupe u pletenom dizajnu omogućuju lijep malo povjetarac da prođe kroz Wihout koji se peče vruće kad idete za zabavu; Savršena dužina savršeno sakriva stražnji dio; Boja izgleda da se podudara sa bilo čim i može biti dugo trajanje ove godine!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.