• Novo
Trendi Decor4U Success Od Trendy Decor4U, Štampana Zidna Umjetnost, Spremna Za Vješanje Uokvirenog Postera, Bijeli Okvir - Završna Obrada:Bijela,Veličina:14L 1.5W 18H-Završna Obrada:Multi Crna,Veličina:14L 1.5 W 18 H

Trendi Decor4U Success Od Trendy Decor4U, Štampana Zidna Umjetnost, Spremna Za Vješanje Uokvirenog Postera,

Stupnjevi:
KM 36.42

Iznos
Tova je dostupna

"Success" je 18" x 14" (sive nijanse) uokvireni otisak. Ovo je slika drveta u jesen i čita uspjeh je znajući u svom srcu da ste dali sve od sebe da ostvarite svoje ciljeve. Ovaj potpuno Američki zidni dekor ima atraktivan okvir, teksturirano platno poput završetka, tako da staklo nije potrebno i spremno je za vješanje. Žene u vlasništvu (WBE). Teksturirano umjetničko djelo s akrilnim premazom bez kiseline za stvaranje efekta slikanja na platnu. Staklo nije potrebno. UV zaštitni premaz štiti umjetnička djela od blijeđenja. MDF oblikovanje dodaje prirodnu ljepotu uokvirenoj umjetnosti. Okvir je ključ za lakše kačenje. Okvir je ključ za lakše kačenje. Made in America. MDF oblikovanje dodaje prirodnu ljepotu uokvirenoj umjetnosti. Staklo nije potrebno. Teksturirano umjetničko djelo s akrilnim premazom bez kiseline za stvaranje efekta slikanja na platnu. UV zaštitni premaz štiti umjetnička djela od blijeđenja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.