• Novo
Acelitt ženski Leopard tiskani tenkovi Halter ruffle trifline bluza bez rukava bez rukava

Acelitt ženski Leopard tiskani tenkovi Halter ruffle trifline bluza bez rukava bez rukava

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u acelitt.acelitt, uvijek pokušajte olakšati kupiti žensku modu. To je vrhovi rezervoara za ispis Leopard vrlo mekan i udoban; Jedinstveni Halter dekolte koji pokazuje vaše šarmantno tijelo i vitak vrat, čine vas privlačnijim. Dizajn na rame bez rukava, Leopard pulover Cami stil za žene je šik i nikad nema van .ELegantne ruffle obrišite ženski vrhunski savršen za svakodnevnu habanje, zabavu, vanjsku, plažu, klub ili bilo koji drugi povremeni prigoda za nošenje kameti za kameti kamisoles ruffles casual leopard bez rukava majica paketa montirala na vrhu 1itemski tipovi na vrhu 1item sruffles majica bez rukava majica s majicama s majicama, tenkovske majice Topsclassic-Fit Teeso vrat Topacelitt Womens Ruffles Ljeto Lagano tiho za punjenje bez rukava S-2 XLQ & AQ1 : O izrez Šifon Tunnic Tunds True za veličinu? US 4-6, M = US 8-10, L = US 12-14, XL = US 16-18, XXL = US 18-20.Q2 : Ljetne klasične majice bez rukava bez rukava Da li ima loš miris ili vam ? A2 : Nijedan loš miris nije pronađen, a mi smo izrađeni od meke i visokokvalitetne tkanine, vrlo prilagođene kože i ugodno. Neće vas svrbiti, ne brinite .Q3 : Jesu li rezervoar za remen bez rukava lako smanjivati? ili fade? A3 : Imali smo neki test, a neće se smanjiti ili izblijediti nakon pranja.q4 : Basic Leopard tiskani spremnik na vrhu da se očisti? A4 : Preporučene ručne bluze bez rukava, visi u hladu, Zabranite izbjeljivanje, koristite torbe za pranje rublja ako koristite veš mašinu.Nožete : Pažljivo usporedite tablicu veličine, a zatim odaberite proizvod koji vam odgovara. Možete vidjeti grafikon veličine na slici proizvoda. Ako vam se sviđa slobodna odjeća, molimo naručite odjeću jedna veličina. DUE za fotografiju i svjetlost različitih monitora, molimo vas da ih po prvi put ostavite neke razlike u boji. Zapalite ih odvojeno od ostalih boja odjeće, a zatim ih oprati u vodu ispod 30 stepeni . Naši vrhovi tenka izrađeni su od visokokvalitetnih mekih tkanina, koji su glatki, prozračni i ugodni za nošenje . Kamizola za žene ima raščlanjivanje rufffle urez, bez rukava, pletene ruke za žene za žene je tako u trendu i jednostavnim, vi Može se upariti trapericama ili drugim hlače u boji ili duge haljine . Torp za žene je pogodan za casual svakodnevno, putovanja, dom, odmor, kupovinu, ulice, zabavu, vanjsku klubu. Morate imati u svojoj garderobi . i bit ćete najseljnija i sjajna osoba kada nosite CAMI tenkove.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Smiješna neonska utora

KM 5.00

Nudimo različite proizvode koji su pogodni za bilo koje vrijeme Uživajte u jednom od tih noviteta, torbice za kupovinu, pregače i boyshorts Raširite svoju strast i izrazite se Izaberite

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.