• Novo
Hatchimals HatchiMallows, Meki, mekani Hatchimals, slatka serija, igračka za uskršnje korpe ekskluzivno dostupna u Walmartu, za uzrast i više godina

Hatchimals HatchiMallows, Meki, mekani Hatchimals, slatka serija, igračka za uskršnje korpe ekskluzivno

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Zgnječite ih! Stisni ih! Sakupi ih! Po prvi put ikada, svoj omiljeni Hatchimals likovi su squamable! Napravljen od stisnutog materijala, Hatchi-Mallows su tako zabavni za Smosh! U prvoj seriji, ovi slatki likovi sede na svojim omiljenim slatkim poslasticama. Tigrette je spremna za grickanje svog ružičastog matiranog cupcakea, dok Penguala jedva čeka da proba svoj ukusni kolačić! Kolibri samo što nije zagrizla roze makarone! Sakupite sve tri ove slatke i zgnječite ih gdje god da krenete! Super lagani i slatki, ovi mali slatkiši divan su dodatak kolekciji svakog Hatchifana! Squish i sakupljajte Hatchimals Hatchi-Mallows, ekskluzivno dostupan na ! SQUISHY HATCHIMALS : po prvi put ikada, možete squish i stisnuti svoj omiljeni Hatchimals znakova! Smosh ih zatim pustite i gledajte kako se polako vraćaju u svoje originalne slatke oblike!. Preslatki Likovi : Ovi super slatki slatkiši smješteni su na vrhu svoje omiljene slatke poslastice! Tigrette ima roze cupcake, Penguala ima slatki kolačić, a Hummingbear ima macaroon pastelne boje!. Preslatki Likovi : Ovi super slatki slatkiši smješteni su na vrhu svoje omiljene slatke poslastice! Tigrette ima roze cupcake, Penguala ima slatki kolačić, a Hummingbear ima macaroon pastelne boje!. Hatchimals Hatchi-Mallows su odličan poklon za djecu stariju od 5 godina. Squish svoj omiljeni Hatchimals znakova!. Upozorenje : opasnost od gušenja-mali dijelovi. Nije za djecu mlađu od 3 godine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.