• Novo
PENTEL ENERGEL PINK BCA PEARL PEN PEN Olovka Srednja olovka Point Point Point - Igle Olovka Stil - punjenje - uvlačenje - ružičasta - biserna bijela bačva - nehrđajući

PENTEL ENERGEL PINK BCA PEARL PEN PEN Olovka Srednja olovka Point Point Point - Igle Olovka Stil - punjenje

Stupnjevi:
KM 8.46

Iznos
Tova je dostupna

Energel tečni gel olovka pruža vrhunsko iskustvo pisanja sa vrhom od nehrđajućeg čelika i super glatkim mješavinom tekućine i gel mastila koji klize preko papira. Tečna gel seti tako brzo čak i lijevi pisci vole - nema razmaza, bez mrlja i nema gloda. Formula bez kiseline je izvrsna za svakodnevne bilješke, a opet sigurna za vitalne dokumente. 0,7 mm Srednji vrh prikladno se povlači za zaštitom džepova i torbica. Grip bez lateksa isporučuje maksimalnu udobnost i kontrolu, a akcenti od nehrđajućeg čelika nude profesionalni izgled. Dopunite sa Pentel LR7 ili bilo kojim napajanjem Energela. Energel RTX uvlačiva gel olovka, .7mm, bijela / ružičasta bačva, ružičasta mastila : Energel tekuća gel olovka pruža vrhunski doživljaj pisanja sa vrhom od nehrđajućeg čelika i super glatkim mješavinama tekućine i gel. Živa, brzo sušenje je odlično za ljevoruke pisce. Formula bez kiseline je izvrsna za svakodnevne bilješke, a opet sigurna za vitalne dokumente. 0,7 mm srednji metalni vrh povoljno se povlači za zaštitom džepova i torbica. La Tex - besplatan zahvat isporučuje maksimalnu udobnost i kontrolu, a akcenti od nehrđajućeg čelika nude profesionalni izgled. Upućivanje sa Pentelovim LRN7 iglom i LR7 metalnim kertridžima sa vrhom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.