• Novo
Prestigez ženske porodice Ghost Onesie Pajama Kostimoni kostus kostim odijelo za spavanje s kapuljačom, maskom i čarapama, crna - duh, veličina: žene - l

Prestigez ženske porodice Ghost Onesie Pajama Kostimoni kostus kostim odijelo za spavanje s kapuljačom,

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Najbolje podudaranje porodične pidžame su ovdje! Pripremite se za slagajte sa porodicom za ove praznike ili ostatak godine. Obiteljska sastanka dolaze za tatu, mamu, sina, kćeri i ne zaboraviti glista porodice, voljene kućne ljubimce. Ovi miši dolaze s čarapama i maskom koja će odgovarati temi. Vrlo su udobne i meke sa prednjim zatvaračem za lak pristup i kapuljaču. Prestigez. Jedinstveni obiteljski setovi : Ove onie pidžame dolaze tematske napravljene za obnovljeni datum godine. Možete ih koristiti za okretanje glava u posebnim događajima ili ih možete koristiti dok se savladate kod kuće koji se zabavljaju sa svojim najmilijima. Ovi miši dolaze za sve članove porodice. Za mamu, tatu, kćer, sina, a ne da zaboravi glista porodice, kućnog ljubimca . Kompletne karakteristike : ovi su izdvojeni kapuljač sa tematskim karakterom, prednjim patentnim zatvaračem za lakši rukave, dugih rukava sa manšete i prednji džepovi sa zatvaračem za održavanje vaših slatkiša . Sve je u vezi s zabavom : Ove pidžame dolaze u kompletu s tematskim dodacima koji odgovaraju i dovršite izgled. Svaka porodica dođe sa odgovarajućim maskom i čarapama koje će poboljšati izgled i zabavu. Dobivate izgled, sa kapuljačom ili bez njega, s maskom ili bez isključivanja i sa čarapama uključena ili isključena . Kvalitet i udobnost : Ove sindikalne odijele izrađene su od poliestera, a koje su u skladu sa poliesterom, koji su i ugodni i meki. Ovo su udobne i izdržljive. Oni su jednostavni, opremljeni mašinom. Kvaliteta i trajnost tkanine će se dobro srediti u pranje . Zabavne teme : savršena zabava za sve u različitim temama. Odaberite svoju poželjnu temu za cijelu obitelj kao duh, vrag ili kosturne setove. Pomiješajte se i podudarajte se ako se usudite! Onesie pidžame se prodaju zasebno. Molimo odaberite između opcija pojedinačno za svakog člana vaše porodice . Prestigez, žene, žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.