• Novo
Kayannuo Print Nursing uniforme za žene za čišćenje kratkih rukava Žene čišćenje vrhova modne žene Print V - vrat patchwork majica tiskati labavi bluza

Kayannuo Print Nursing uniforme za žene za čišćenje kratkih rukava Žene čišćenje vrhova modne žene Print

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Modna žena Ispis V - izrez s kratkim rukavima Patchwork T-majica Štampanje labave bluze Tops Fetures : 1. Izrađen je od materijala, izdržljivih materijala za vaše svakodnevno nošenje. 2., Novi te! 3.greati za svakodnevno, povremene, siguran sam da će vam se svideti! 4. Kaženje Ovaj pulover će istaknuti vašu figuru i dobiti će puno pohvale. 5.special i moderan moderan dizajn čini vas privlačnijim, šarmantnim, modom, čini vaš oblik sjajnog elegantnog, ali još seksi u isto vrijeme. Sezona : Četiri Seasonsgender : Ženska sezona : Ležeran, Modnieleeve Dužina : Kratka SLEEVECOLLAR : V-izrez : Odgovara ture do SIZETHYCYNY : Standardwow za pranje : Ručno pranje hladno, vise ili linijsko suhašto dobivate : 1pc Žene na vrhu : ako cijeli dan često nosite uniformu medicinske sestre u radnoj odjeći. Tada se kako vrijeme nastavlja, stvari će učiniti umornijim. Za udobnost i mobilnost cijelog dana, hirurška haljina dodaje elastičnost, što vam pomaže da vježbate i krećete cijeli dan. Omogućuje vam da se savijate, rastere i premjestite. Posebno je pogodan za ljude sa visokim fizičkim zahtjevima i rad u vrućoj i vlažnoj klimi . 【izdržljivost】 : Lagani materijal je lako čistiti. Potpuno se zadržava bez skupljanja, čak i sa opetovanim pranjem. Picksi dolaze sa čvrstim šivanjem kako bi vas osiguralo da vam traje trošenje i suze . 【Loose Fit】 : labav, ali ne i vreća, omogućava vam da se u njemu možete premjestiti i da se savijete prema gore, a da vas isteknete, a da vas isteknete, a da vas isteknete, a da vas istekne, a da se ne izlažete veće veličine ako Ulaziš između.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.