• Novo
Wonder Nation Boys Svakodnevni Šorc, 2-Pakovanje, Veličine 4 - & Husky

Wonder Nation Boys Svakodnevni Šorc, 2-Pakovanje, Veličine 4 - & Husky

Stupnjevi:
KM 7.99

Iznos
Tova je dostupna

Dva pakovanja dječačkih šorcova dodaju dubinu njegovoj garderobi sa pozitivnim rezultatima Wonder Nation. Savršeno za svakodnevnu i toplu upotrebu. Ove kratke hlače za dječake na navlačenje imaju podesivi struk na vezice za savršeno pristajanje i lakše kretanje. Isključivo at i . Uključuje 2 kratke hlače. Pull-on stil. Elastični pojas sa vezicom. Lažna muva. Otvoreni džepovi sa strane i nazad. Dokazano kid tough : dizajniran sa podesivim strukom za savršeno prianjanje i rastezljivu tkaninu za lako kretanje. 60% Pamuk / 38% Poliester / 2% Spandex. Može se prati u mašini. Uvezeno. Dva pakovanja svakodnevnih Šorcova za dječake iz Wonder Nationa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 2.00

Wrangler Boy's Cargo Shortstretch fabrication for comfort and added movementdva prednja kosa džepa, dva bočna džepa za teret i dva džepa za leđa kontrastna boja stitching UPF 30 Adjust

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.