• Novo
Jutarnja osoba Božićna toddler Hoodie

Jutarnja osoba Božićna toddler Hoodie

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Tražite savršen poklon za mali u vašem životu? Gledaj ne. dalje od! je super meka i ugodno, što ga čini. Savršen izbor za te hladne dane, sigurno je biti hit sa bilo kojim. Toddler .. . Pogodno za sve nijedan nije običan komad odjeće. Njegova gornja kapuljača i. vrat, plus rebraste manžete i pojas, svi pružaju udobnost .. Airlume razlika + sastav Naš airlume čist pamuk se češlja i prskanje za teksturu i osjećaju. Za razliku od bilo kojeg drugog. Ova kapuljača sačinjena je od 60% airlume pamuka, 40%. Fleeste od poliestera (bijeli je izrađen od 100% airlume pamučnog navoja) .. Izrađen sa sviješću + brigom ponosno se izrađuje sa 7x manje vode od prosječnih proizvođača,. U prostorima prilagođenim recikliranju koji takođe garantuju nulte zvezu. Uslovi .. Ležerna pogodnost. Izvrsno za povremene svakodnevne aktivnosti, sport, trčanje, trčanje, dom. Salona, ​​škola, vežba teretane, atletske sportove, vanjska aktivnost ,. putovanja itd . Jutarnja osoba Božićna toddler Hoodie.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

R1280201c Hoodie

KM 6.00

Drago nam je da vam damo 10% za sledeću kupovinu za svakoga ko nam ostavi dobar pregled kao zahvalnost na podršci našoj prodavnici!Ekskluzivna Familyloveshop LLC novelty hoodie dizajniran

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.