• Novo
Urbane ženski vrhunski moderni krojeni prozračni džepovi otporni na blijeđenje Snap kardigan piling, stil 9034

Urbane ženski vrhunski moderni krojeni prozračni džepovi otporni na blijeđenje Snap kardigan piling, stil

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Sloj svoj izgled sa ovim super meke, Urbane Ultimate V vrat snap-prednji piling jaknu sa trakama i kratkim rukavima. Trakasti rukav-hem je naglašen nefunkcionalnim jezičkom za snap. Dva džepa dubokog ugla sa nefunkcionalnim jezičcima. Naš moderni suženi kroj sa 4-smjernim rastezanjem uključuje pikado na leđima i bočne proreze za ženski oblik s lakim pristajanjem. 54% Rajon / 44% Poliester / 2% Spandex. Srednje dužine 25 7/8" moderno Krojeno : skrojeno da laskate svom obliku bez ograničavanja kretanja. Elegantna i udobna radna odjeća : je li ovo gornji dio za piling ili sako? Urbane Ultimate V izrez snap-prednji piling s trakom i kratkim rukavima može poslužiti i kao gornji deo za piling ili jaknu. Pikado na leđima i bočni prorezi daju dodatni ženski oblik uz jednostavno pristajanje. Srednja Dužina : 26". Izuzetno meka i udobna : naša vrhunska tkanina od kepera ima mekoću poput svile i suptilno rastezanje u 2 smjera za dodatnu udobnost i mobilnost. Ovaj lagani, prozračni materijal traje i pruža vrhunsku izdržljivost. 54% Rayon / 44% Poly / 2% Spandex. Lako održavanje : perite u mašini sa sličnim bojama, ne Belite, sušite u mašini za sušenje veša na niskom i hladnom peglu ako je potrebno. Easy Storage & Utility : sadrži dva džepa dubokog ugla sa nefunkcionalnim jezičcima za snap. Elegantni profesionalni pilingi : urbani pilingi su za ljude u pokretu. Nudimo moderne, udobne i svestrane stilove koji vam omogućavaju da se osjećate samopouzdano na poslu i šire.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna FAB 60 Pink ad mala

KM 17.48

Vau! Evo načina dalekog izgleda koje želite za kostim kasnih šezdesetih godina! Vruća ružičasta jakna s neonskim zelenim akcentima ima plave Fringed epaulettete! Samo dodajte svoje ga�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.