• Novo
Keusen kupaći odijela za žene Ispiši plivanje vrh s boyshorts plivajući kratke hlače Tummy Control kupaći kostimi Purple s

Keusen kupaći odijela za žene Ispiši plivanje vrh s boyshorts plivajući kratke hlače Tummy Control kupaći

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Parovi prekrasnih stila s funkcionalnim trošenjem za kupaće kostime. Ostanite udobni i slobodno se krećete dok uživate u letci u vodi s našim dva komada kupaćim kostima. Ovo skromno kupalište za kupalište sadrži peplum swimini top and boyshorts, savršen set za djevojčice koje traže više pokrivanja. Udobne podstavljene čaše savršeno poboljšavaju vaše krivine. Osim toga, kaiševi špagete mogu se prilagoditi za stvaranje personaliziranog prikladnosti. Dodaje dodir slatkoće i prihvata vašu žensku stranu s ovim klasičnim kupaćem kostimu. Materijali : Ovaj dvodijelni ženski kupaći kostim Swimi izrađen je od poliestera. Napravljen je od mekog materijala za blago labav fit, osjeća se udoban i lagan. Ovaj tip za plivanje s ruffled dizajnom mogao bi učinkovito sakriti vašu nesavršenost i divno konturirati vaše krivine. Široka strana može biti neformalnost ležala ravna ili kotrljati na plaži i ne smatrati da se slučajno izložba događa kao tanka strana može se. Prikladna prilika : savršena za odmor na plaži, tropskim odmorima, plivanje i druge vodene sportove. Sjajan poklon za svoju ženu, mamu, sestre, prijatelji . modni savjeti : Ormar za jednostavno nošenje spajalice koje kombiniraju klasične i elegantne stilove. Isprobajte svoje sa flip-papućima i sandalama koji stvaraju bez napora ležernog izgleda.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.