• Novo
Minnie Mouse pufer kaput sa kapuljačom sa Zakrpanim džepovima, veličine 4-12

Minnie Mouse pufer kaput sa kapuljačom sa Zakrpanim džepovima, veličine 4-12

Stupnjevi:
KM 13.63

Iznos
Tova je dostupna

Šta kažeš na malo Diznijeve magije da joj bude toplo ove zime? Divan Minnie Mouse Puffer kaput okružuje je u ugodnom, udobnom, a takođe izgleda prilično slatko. Sa priloženom kapuljačom, allover printom, zabavnim grafičkim naglaskom na džepu i plišanom postavom od faux Sherpa, ovaj kaput je spreman za zabavu na otvorenom. Materijal : oklop, podstava i Punjenje : 100% poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model nosi veličinu 6. Težina : srednja težina. Ovratnik : Crewneck; priložena kapuljača. Zatvaranje : Zip prednji. Rukavi : Dugi. Džepovi : dva prednja džepa sa grafičkim naglaskom. Karakteristike : Faux sherpa postava; allover print. ©Disney, Sva Prava Pridržana. Minnie Mouse pufer kaput sa kapuljačom za djevojčice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna Za Djevojčice

KM 7.75

Neka se vaše dijete osjeća ugodno i izgleda sa stilom uz Izblijedjelu jaknu za djevojčice Glory Napravljen od izdržljivog poliestera, ova jakna je obložena flisom kako bi joj bila izuze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.