• Novo
Kayannuo Dnevna soba Dekor Početna Dekor za čišćenje ukrasa za zabavu LED svjetla Horror Ghost Odeća za šešit lagani kostur String svjetla Vodootporna dekor dvorišta

Kayannuo Dnevna soba Dekor Početna Dekor za čišćenje ukrasa za zabavu LED svjetla Horror Ghost Odeća za

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

LED Halloween Svjetla Horror Ghost Odeća za šešir Skelet String Lights Vodootporni dekor dvorišta? Značajke : ? Halloween Lampica je u stanju ukrasiti vaše zidove, dvorišta, živice, trijeve i terase, trijeve i terase. Halloween Dekorativne lampe su idealne za zabave sa Halloween-om, maskiranim i cosplay zabavama, barovima i horor-u. 00meterijateriju : Lagano svjetlo izrađene od izdržljive i dugotrajne plastične i elektroničke komponente je stabilno i čvrsto, poslužuje se dugo vremena? Halloween Dekorativne žarulje pogodne su za ukrašavanje vaših zidova, dvorišta, ogradica, savršenih za Noć vještica, maskarade zabave, barove i horor kuće ?? Materijal : Poliester taffeta + tkanina od poliestera? Boja : toplo svjetlo, Obojeno svjetlo? Režim osvjetljenja : Treperi Kayannuo Dnevni jednokrevetni dekor za čišćenje Halloween Party Dekoracije LED Halloween Svjetla Horror Ghost Odjeća Slaba svjetla String String Light vodootporni dekor za zabavu. Značajke : . Svjetlo za Noć vještica u mogućnosti je ukrasiti vaše zidove, dvorišta, živice i ograde, trijeme i terase. Halloween Dekorativne lampe su idealne za zabave sa Halloween, maskiranim i cosplay zabavama, barovima i horor kućama. Materijal : Materijal : Lagana za Noć vještica izrađena od trajnih i dugotrajnih plastičnih i elektroničkih komponenti. Široka primjena : Halloween Dekorativne žarulje pogodne su za ukrašavanje vaših zidova, dvorišta, živica i ograde, trijema i terase, savršenih za halloween tematske zabave, maskarke, barove i horor kuće. Specifikacija. Materijal : poliesterska tafta + tkanina za slanje. Boja : toplo svjetlo, obojeno svjetlo. Režim osvetljenja : treperi. Veličina : 155x25cm / 61x9.8in. Proizvod ugrađen : 2 CR2032 baterije dugmeta. Primjenjiva scena : Halloween Dekoracija, vrata, zid, ukras dvorišta. Lista paketa : . 1 x Halloween Svjetlo lubanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.