• Novo
TRADEMARKNA PREDNJA ART 'Karta otoka blaga' platna umjetnost Robert Louis Stevenson

TRADEMARKNA PREDNJA ART 'Karta otoka blaga' platna umjetnost Robert Louis Stevenson

Stupnjevi:
KM 81.30

Iznos
Tova je dostupna

Umjetnik : Robert Louis Stevensonsubject : Mapstyle : Industrialskoproizvod : Galerija platno zamotano Umjetnost Ovo spremno za objesiti, umjetnički komad zamotane galerije sadrži kartu otoka blaga u crno-bijeloj boji s crvenim naljepnicama. Istaknute boje : Bijela, siva Robert Louis Balfour Stevenson (13. novembar 1850. - 3. prosinca 1894.) bio je škotski romanomjenski, pjesnik, esejist, muzičar i putnički pisac. Njegova najpoznatija djela uključuju "Otok blaga " i "čudan slučaj dr Jekyla i gospodina Hyde ". Stevenson je bio književna slavna ličnost tokom svog života, a sada se svrstava kao 26. većina prevedenih autora na svijetu. Giclee (jee-clay) je napredni proces ispisa za stvaranje visokokvalitetnih reprodukcija likovnih umjetnosti. Dostupna izvrsnost koju giclee printmaking pružaju mogućnost reprodukcije praktički nerazumljivom od originalnog komada. Rezultat je široko prihvaćanje Giclee po galerijama, muzejima i privatnim kolekcionarima. Galerija je metoda istezanja umjetnikova platna tako da platno omotaju oko strana i osigurava se skriveni, drveni okvir. Ova metoda istezanja i pripreme platna omogućava bezbožnu prezentaciju gotovog slikanja. Karta blagaljnog otoka u crno-bijeloj boji sa crvenim naljepnicama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 1.33

Great Big Canvas 20x16 Crni uramljeni ispis pod nazivom "Seashells i Sea Fan i " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava sob

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.