• Novo
1-karatni T. G. W. afrički ametist i bijeli Topaz ružičasto Platiran Sterling srebrni prsten za godišnjicu

1-karatni T. G. W. afrički ametist i bijeli Topaz ružičasto Platiran Sterling srebrni prsten za godišnjicu

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte dašak elegancije svom ansamblu s ovim nevjerovatnim Tangelo afričkim ametistom i bijelim Topaz slaganje prsten za godišnjicu. Izrađen od blistavog rodijumskog srebra presvučenog rodijumom, ovaj prsten ima pet okruglog kroja, zupčastog set blistavog afričko-ametistnog dragog kamenja (4 x 4 mm) i 12 okruglog reza, zupčastog set svjetlucavog bijelog topaz dragog kamenja naizmjenično u nizu. Poboljšan visokom završnom obradom, ovaj prsten od dragog kamenja koji se može slagati sigurno će vas staviti u centar pažnje. Izrađen u Sterling srebru. Rodijumska Obrada. 1-3 / 5ct t.G.w. Afrika ametist i bijeli Topaz. Kamenje Okruglog Reza. Kamenje Sa Zupcima. Band Širina : 1.6 mm. Slaganje godišnjica prsten. Februar Birthstone. Pažljivo upakovan u poklon kutiji. Tangelo nakit : duga dragog kamenja je vaša za otkrivanje sa Tangelo nakitom. Sa hiljadama stilova koje možete izabrati, pronaći ćete nijansu koja vam odgovara. Ukrasite se iskričavim naletom boje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Srebra CZ band

KM 1.00

Jordan Blue NYC zna šta je vruće Postaćete oduševljeni elegancijom, bezvremenskom vrijednošću i finim detaljima koji ulaze u svaki komad nakita Ponosni smo što možemo reći da sav na

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.