• Novo
Uposao jastučnica Eid al-Fitr jastučnica udobna i izdržljiva Eid al-Fitr jastučnica za uređenje doma i vanjsku upotrebu 30x Tip 1

Uposao jastučnica Eid al-Fitr jastučnica udobna i izdržljiva Eid al-Fitr jastučnica za uređenje doma i

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : . Ime : Kurban-bajram jastučnica. Materijal : poliesterska vlakna. Dimenzije : 30cm x 50cm/11.8 inča x 19.6 inča (D x Š). Neto težina : 45-50g/1.58-1.76 oz. Tip : Tip 1/2/3/4. Lista za pakovanje : . 4x Eid al-Fitr jastučnica mekana i izdržljiva materijal : ova Eid al-Fitr jastučnica izrađena je od poliesterskih vlakana, udobna i izdržljiva, meka i prijatna za kožu, prozračna i neukusna, a ne može se lako izblijediti i deformirati. Pogodan je za uređenje doma kod kuće, a može se koristiti i na otvorenom. Jedinstveni dizajn : Ovaj 4-dijelni set jastučnice Kurban-bajram je jastučnica s temom nacionalnog praznika Bajrama. Može se koristiti za uređenje doma za odmor. Može da unese jedinstven osećaj u sobu i dnevni boravak. Pogodno za razne prilike : naša jastučnica Eid al-Fitr pogodna je za dnevne sobe, spavaće sobe, urede, sofe, sofe, automobile, klupe, a također je dobra dekoracija za zabave, vjenčanja, balkone, terase itd. Lako se može podudarati sa različitim stilovima unutrašnje / vanjske dekoracije. Učiniće vašu sobu toplijom i doneće Vam srećnu prazničnu atmosferu. Paket uključuje : dobit ćete 4 komada jastučnice 30cm x 50cm Eid al-Fitr, što je dovoljno za zamjenu i upotrebu. Može se prati u mašini : perite u mašini samo hladnom vodom, samo lagano biciklirajte, ne izbjeljujte i sušite kao i druge dnevne potrepštine. Ova Eid jastučnica ima skriveni dizajn patentnog zatvarača, jednostavan za čišćenje, živopisan i lijep. Ovo je najbolji izbor za uređenje dnevne sobe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.