• Novo
ANGDEST CLUB holografski naljepnici naljepnica od sunča premium vodootporan za prijenosnog telefona Acc

ANGDEST CLUB holografski naljepnici naljepnica od sunča premium vodootporan za prijenosnog telefona Acc

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Napomena o otpremi : Svi naljepnici se isporučuju u visokokvalitetnim krutim porukama za zaštitu naljepnice, velikih naljepnica koji se mogu otpremiti u slanje cijevi ili parcela. Naljepnica se neće saviti. - Svi naljepnici su izrađeni od visokih performansi 3 mil vanjski vinilni - svi naljepnici uključuju visokokvalitetnu prenosu za jednostavnu primjenu - nanesite na zidove, nameštaje, vozila, prozore, torbe, laptope i ect.- ove naljepnice lako se uklanjaju, ali ne preporučuju se ponovo koristiti. - Ova vrsta vinila u skladu je sa malo neravnomjernim / laganim zakrivljenim površinama, ali nisu namijenjeni za vrlo groznicu ili grube retrovizore, zidni uglovi) kako se prijaviti (upute) Vaša narudžba) : 1. Ogulite jasan papir za prijenos. Dizajn bi trebao izaći s tim.2. Pažljivo postavite naljepnicu u kojem želite na svom objektu. Ne koristite na tkaninu, papiru ili prljavim objektima .3. Protrljajte prste / ili koristite kreditnu karticu preko naljepnice nekoliko puta prije pilinga s prenosne papire.4. Vrlo polako i lagano ogulite papir za prijenos. Nema pozadine boje - naljepnice Veličina : 3,8 '' x 5,2 ''. Materijal : vrhunskog kvaliteta vinila. Naljepnice su dobri za i : vanjske i unutarnje aplikacije i trajat će od 3 do 5 godina. Nema jasne podloge ili pozadine, samo umjetničko djelo. Naš dizajn : svaki je dizajniran i prodat u ograničenim količinama. Dizajni su kreirani našim nevjerojatno talentovanim u kućnom grafičkom umjetničkom timu koji često nacrtaju crtanje i ilustrira svaki dizajn.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Raptor 0202-0060

KM 80.00

9401 Dodge Ram SB SS nosač Raptor serije 9401 Dodge Ram (6,5 kreveta) Šina za krevet, nehrđajući čelik : Odgovara 4 vrata 2001 Dodge Ram 3500 Base Proširena kabina 2001 Dodge Ram 2500

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.