• Novo
Time i Tru ženske patike za navlačenje za leđa-dostupna široka širina

Time i Tru ženske patike za navlačenje za leđa-dostupna široka širina

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Stavite polet u korak s patikama Time i Tru's Scrunch Back sa stisnutim leđima za sigurno prianjanje i ulošcima od memorijske pjene za udobno cjelodnevno nošenje. Dostupno u asortimanu boja koje upotpunjuju vaše Ležerne dane. Samo at . Zatvaranje cipele : Slip-on za lako uključivanje i isključivanje. Materijali : platneni gornji i potplat bez tragova. Krajnja upotreba : Ležerna silueta za svakodnevno nošenje. Karakteristike : gornji dio za disanje s mekom memorijskom pjenom i potplatom bez tragova.Dostupno u različitim bojama. Materijal : platneni gornji i potplat bez tragova. Čišćenje i održavanje : ručno pranje. Zemlja porijekla : Kambodža.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Easy Street Rumer Pumpe

KM 18.50

Rumer pump by Easy Street nudi isprepleteni elastični striptiz dizajn za poboljšanje izgleda i osiguranje prianjanja Uz podršku jednostavnog fleksibilnog potplata i izdašno podstavljenog

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.