• Novo
Mali šef? ELECTRIC SMIKEHOUSE® električni pušač # zamjenski element grijaćih elemenata

Mali šef? ELECTRIC SMIKEHOUSE® električni pušač zamjenski element grijaćih elemenata

Stupnjevi:
KM 8.97

Iznos
Tova je dostupna

Gotovo pravo, pušenje ne samo dodaje odvažan okus zešije na hranu, ali dodaje i boju boju boju boju. Ali kada vaš dimnuse električni pušač ne zagrijava drvene mašice dovoljno brzo ili potpuno dovoljno, to je vrijeme za novi grijaći element. Ova zamjena grejnog elementa br Oblikujte 250 W element sa kratkim zupčanjima. Obavezno isključite pušač prije promjene grijaćih elemenata i slijedite sve sigurnosne upute. # 4 Zamjena grijanja pušača. Za starije modele malog šefa električnih pušača dimnomhouseom. Zamijenite grijaći element ako čipovi ne puše u roku od 20 minuta ili ne iznervirati ubrzano u roku od 60 minuta. ? O? U obliku elementa sa kratkim zupčanjima, koristi 250 vata snage. Zahtijeva 7 "prostora. Prije promjene grijaćih elemenata, osigurajte da se pušač ohladi i isključen je isključen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Igrač pećnice za gas

KM 19.25

Površinski INTINIT CORP Pećnica za : broj dijela WB13 K212 PRONG MOLEX utikač Kraj na njemu Uključene su 2 matice porculanske žice Žica vodi mjeru 8 "do kraja utikača Keramički bar m

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.