• Novo
Dekorativni jastučnice ukrasni geometrijski linijski jastučnica Početna Sofa jastučnice ukrasni zimski jastuci patentni jastuk sa satenskim jastučem

Dekorativni jastučnice ukrasni geometrijski linijski jastučnica Početna Sofa jastučnice ukrasni zimski

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Boja : Višebojna. Veličina : 45x45cm (18x18inch). Materijal : kože breskve. Jastuci za bacanje maslina Moderni Naši jastučnici jedan su od najisplativijih predmeta za kućni dekor koje možete za dnevni boravak, kuhinju, krevet, kauč, kauč, stolica, trijem,. Jastučnici su šareni, donijet će vam veselu i toplu atmosferu, a također su poklon za porodicu i prijatelje. (Bez jezgre) . Prijavite se - na kauč, kauč, stolica, sjedalo ili krevet. Operite - strojno pranje hladno, lagano odvod. Izvrsno za jastuke ili kauč na kauču bacaju jastučnice. Kvalitetan ugodan i materijal, on pruža najudobnije opuštanje ljeti, prozračno hladno i toplo zimi. Oni su takođe sjajan vanjski jastučnica koji mogu izdržati ljetni vjetar i ned.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.