• Novo
Ne možeš me uplašiti Udajem se za Noć vještica Unise majica S-3XL

Ne možeš me uplašiti Udajem se za Noć vještica Unise majica S-3XL

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

Idealno za one koji se ne plaše lako. Savršeno za Noć vještica, fensi haljine, rođendane, Božić, godišnjice, Majčin dan, Dan zaljubljenih. Uniseks majica u mekom stilu daje novi pogled na ležerni komfor. Napravljen od veoma mekih materijala, ovaj čaj je 100% pamuk za jednobojne boje. Boje vrijeska i sportska siva uključuju poliester. Ramena imaju keper traku za bolju izdržljivost. Nema bočnih šavova. Ovratnik je napravljen rebrastim pletenjem kako bi se spriječilo oštećenje uvijanja. : 100% prstenasto preden pamuk (sadržaj vlakana može varirati za različite boje). : Lagana tkanina (4,5 oz/yd2 (153 g/m2)). Eurofit. : Oznaka za otkidanje. : Traje tačno po veličini ne možete me uplašiti Udajem se za Noć vještica Unisex majica s-3 XL.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unise Tri-Blend Crew Tee

KM 13.05

Ova visokokvalitetna majica za redovno uklapanje ima ležerno elegantnu atmosferu Osim toga, nevjerovatno meka triblend tkanina čini je izuzetno udobnom jednom obučenom, nemogućom za ski

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.